Paine-erolähettimet

Fuji Electric on yksi johtavista paine-erolähetinten valmistajista ja sillä on pitkä kokemus painemittauksista ja niihin liittyvästä mittaustekniikasta. Laaja alue-, materiaali- ja liitäntävalikoima mahdollistaa Fujin lähettimien käytön lähes kaikilla teollisuuden aloilla. Yksin FCX sarjan painelähettimien asennettu kanta maailmanlaajuisesti on yli miljoona kappaletta. Fuji Electricin painelähettimien kehitystyön uusin versio on FCX-AII. Lataa FCX-AII yleisesite (pdf)

 

Paine-erolähettimet

Paine-erolähettimien FKC-sarja (dp ja virtaus) on saatavana paine-eroalueille aina 200 bar asti. Sovellukset 1035 bar (15 000 psi) staattiseen paineeseen. Uusi digitaalinen näyttö mahdollistaa lähettimissä paikallisesti asetusten tekemisen. Kolmella painikkeella on mahdollista tehdä lähes kaikki lähettimen konfiguroinnit, kuten säädöt/asettelut, vaimennus, kalibrointi, lähdön moodi jne. Lataa FCX-sarjan tekninen erittely (pdf)

  

 

 

Paine-erolähetin pinnanmittaukseen

FCX-AII –sarjan kaikkiin lähettimiin on saatavana räätälöityjä laippa- materiaali ja kapillaariratkaisuja eri teollisuuden alojen vaativiin sovelluksiin. Fujin kapillaarilähettimien koodityypit ovat FKP ja FKH. Ne toimitetaan aina varustettuina omalla asennustelineellä, joten ne soveltuvat juuri suunniteltuun kohteeseen.

 

 

Paineenvälittimellinen paine-erolähetin

Paineenvälittimiä käytetään paine-eron mittausten sovellutuksissa, joissa mittauslähettimien kostuvat osat täytyy suojata tukkeutumiselta ja prosessiaineen haitallisilta vaikutuksilta. Fujin paineenvälittimellä varustettuja paine-erolähettimiä on saatavilla sovellutuksiin, joissa staattinen paine voi olla jopa 860 baria.

 

Paine-erolähettimet ydinvoimaloihin

Fuji Electric paine-erolähetin FCX-AII (K3-A hyväksytty turvaluokka 1E IPS) on suunniteltu ydinvoimalaitoskäyttöön. Kyseiset paine-ero lähettimet valmistetaan Fuji Electricin Ranskan tehtaalla. Tähän mennessä Ranskan tehdas on toimittanut jo yli 5000 kpl kyseisen luokituksen omaavia painelähettimiä ja paine-erolähettimiä ydinvoimaloihin.