Addtech Group

Addtech on tekniikan alan kauppakonserni, joka kehittää ja myy korkeateknologisia komponentteja ja järjestelmiä teollisuusyrityksille ja palveluelinkeinoalalle. Konsernin vuotuinen liikevaihto on noin EUR 570 miljoonaa ja työntekijöitä on noin 2000.

Addtech koostuu noin 130 liikeyrityksestä, jotka kaikki pyrkivät olemaan markkinajohtajia tiukasti rajatuilla alueilla. Yhtiöitä yhdistää yrityskulttuuri, jossa painotetaan erityisesti liikeosaamista ja teknistä asiantuntemusta.

Addtechin toiminnan painopiste on Pohjoismaissa, mutta myös Pohjoismaiden ulkopuolella sijaitsevien markkinoiden merkitys on viime vuosina kasvanut. Toimintaa Pohjoismaiden ulkopuolella on Puolassa, Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa ja Kiinassa. Sen lisäksi Addtechilla on vientiä noin 20 maahan.

Asiakkaat ovat etupäässä mekaanisen teollisuuden, ajoneuvoalan, telekommunikaatio- ja elektroniikan alan valmistajia sekä tutkimus- ja hoitoalan laboratorioita. Addtech tuo asiakkaalle sekä teknistä että taloudellista lisäarvoa.

Addtech on kasvulle perustuva konserni. Konserni kasvaa sekä orgaanisesti että yrityshankintojen kautta. Listauduttuaan pörssiin vuonna 2001 yhtiö on tehnyt noin 70 yrityshankintaa.

Addtechin tilivuosi on 1. huhtikuuta–31. maaliskuuta.

Addtech-osakkeet on noteerattu NASDAQ OMX Stockholm ‑pörssissä.